ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ


Στο realestate24.gr πέρα της δημοσίευσης των Δωρεάν αγγελιών που λαμβάνουν όλοι οι χρήστες ή των δωρεάν προβεβλημένων αγγελιών που μπορεί να λάβουν χρήστες υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αγορά ή προαγορά Υπηρεσιών με κόστος.

Συγκεκριμένα οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν επιπλέον αγγελίες αλλά και επιπλέον προβεβλημένες αγγελίες.  Οι αγορές αυτές μπορούν να γίνουν είτε σε τιμή μονάδας είτε σε πακέτα (10, 20, 50 100 κλπ) με καλύτερη αναλογικά τιμή ανά μονάδα.

Οποιοσδήποτε χρήστης, Ιδιώτης ή Επαγγελματίας έχει δικαίωμα ακύρωσης της προαγοράς μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς με επιστροφή χρημάτων στο 100% εφόσον από το πακέτο αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (καμία αγγελία δηλαδή)

Δυνατότητα ακύρωσης υπάρχει μέσα σε 14 ημερες από την αγορά και στην περίπτωση χρήσης έστω και μίας αγγελίας από το πακέτο αγγελιών. Στην περίπτωση αυτή όμως οι αγγελίες του πακέτου που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί θα κοστολογηθούν με την τιμή μονάδας η κάθε μία και θα επιστραφεί το ποσό που υπολείπεται. Δηλαδή δεν γίνεται χρήση των εκπτωτικών τιμών που προσφέρουν τα πακέτα αλλα καθε αγγελία χρεώνεται σαν μονάδα.

Προβεβλημένες αγγελίες:

Κάθε αγγελία δύναται να αναβαθμιστεί σε προβεβλημένη. Αυτή εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων, λαμβάνει περισσότερες προβολές , ξεχωρίζει στο χρώμα φόντου ενώ έχει και σχετική ένδειξη.

Η αναβάθμιση μπορεί να γίνει για μία ημέρα (τιμή μονάδας) ή για περισσότερες ημέρες ανάλογα τα συγκεκριμένα πακέτα προβολής (ενδεικτικά 7, 15, 60 κλπ)
Η προβολή για περισσότερες ημέρες έχει καλύτερη τιμή αναλογικά ανά ημέρα σε σύγκριση με την τιμή ημέρας (μοναδα)
Επιδή η υπηρεσία προβολής θεωρείται ληφθείσα άμεσα από τη στιγμή της αναβάθμισης για την πολιτική ακύρωσης ισχύουν τα εξης:

1) Ακύρωση προβολής μιας ημέρας, εφόσον ενεργοποιηθεί, δεν γίνεται για κανένα  λόγο αφού θεωρέιται ότι έχει ληφθεί η υπηρεσία και δεν επιστρέφεται κανένα ποσό!
2) Για αγορά πακέτου προβολής πλέον της μίας ημέρας δύναται ακύρωση πριν την ολοκλήρωση των ημερών που έχουν προεπιλεγεί αλλά η κάθε μέρα προβολής λογίζεται με το κόστος της ημερήσιας προβολής και επιστρέφεται τυχόν ποσό που υπολείπεται. Έτσι για παράδειγμα αν κάποιος επιλέξει προβολή 10 ημερών και θελήσει να διακόψει την προβολή την 3η ημέρα θα του επισταρφεί ποσό ισό με το ποσό που κατέβαλε για την αγορά του πακέτου αφου αφαιρεθεί η χρέωση 3ων ημερών με το κόστος της κάθε μέρας στην τιμή μονάδας
 
Πέρα των 14 ημερών από την όποια αγορά προαγορά υπηρεσιών δεν δύναται να ακυρωθεί και να επιστραφεί καμία αγορά υπηρεσιών

Όλοι οι παραπάνω όροι ακύρωσης των υπηρεσιών ισχύουν για οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής και διάρκειας της υπηρεσίας εκτός όσων συνδρομών και υπηρεσιών πληρώνονται σε μηνιαία βάση.
Facebook
Δώστε την Αγγελία σας
Πουλάς ή νοικιάζεις το ακίνητό σου; Μήπως ψάχνεις την καλύτερη τιμή για αγορά ή ενοικίαση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου;
Βάλε την αγγελία σου με κείμενο εικόνα video χάρτη και αναλυτικά χαρακτηριστικά στο Realestate24Περισσότερες αγγελίες
Δημοφιλείς περιοχές
Social media Ακολουθήστε μας εδώ
Ασφαλείς πληρωμές με:
@2014 CopyrightTM All right reserved.  Όροι χρήσης |  Προσωπικά δεδομένα |  Συχνές ερωτήσεις  | Πολιτική ακυρώσεων |  Επικοινωνία |  Σχετικά με μας 
EXIT

Κάντε Εγγραφή για να λαμβάνετε πρώτοι  ενημέρωση για προσφορές κατοικιών που φτάνουν μέχρι και - 80%

@2014 CopyrightTM All right reserved.